OGRE

 

Actiune Umanitara - Paste 2011

Logo Umanitara Paste 2011 

Dupa cum bine stiti, in fiecare an noi incercam sa ajutam niste copii amarati si ne straduim sa le oferim cateva bucurii marunte... in anii trecuti au fost ajutati copiii de la Valea Plopului/Valea Screzii (Valeni)... apoi au fost ajutati copiii de la Domnesti (Dambovita)... au urmat copiii de la Braesti (Buzau)... cei de la Slanic-Prahova si cei din satele alaturate...

Tuturor le-am adus zambetele pe fata si pe toti am incercat sa ii ajutam cu acele lucruri de care  ce au avut ei nevoie si cu ceea ce am putut noi sa strangem. Noi credem sincer ca merita sa ajutam copiii lipsiti de posibilitati materiale, si mai credem ca in felul acesta ne mai "spalam" din pacatele adunate peste an. 

Actiunea Umanitara de Paste (idem pentru cea organizata in preajma Craciunului) este o actiune benevola. 

Cine poate participa?

Oricine!  Indiferent ca este, sau nu, membru de Club!... ca este, sau nu, doar un membru al forumului!... ca este, sau nu, doar un simpatizant care vrea sa ajute niste copii.  Nu exista obligatii impuse, de catre Club, privind participarea membrilor sai la asemenea actiuni, nu exista sume fixe care trebuie donate! Fiecare da cat poate. Nu exista o "competitie" de genul "cine da mai mult", orice suma donata este binevenita si orice ban strans ajuta un copil sarman.

Cum Donez?

Contul pentru actiuni umanitare al clubului este:

RO13RZBR0000060011865102
Banca Raiffeisen - agentia Mihalache

Data evenimentului

Sambata: 16 aprilie 2011 - cu o saptamana inainte de Pastele ortodox.

Pe cine ajutam?

Anul acesta ne-am propus sa ajutam copiii care fac parte din Ansamblul de Dansuri - Slanic... ii puteti vedea in topicul referitor la Actiunea Umanitara - Craciun 2010Este vorba de aproximativ 90 de copii, de varste diferite, care locuiesc in Slanic-Prahova si in satele din jur.

Ce vom face? 

Vom incerca sa ii dotam cu o instalatie de sonorizare pentru sala de festivitati a Caminului Cultural. Vom face pachete individuale, pentru fiecare dintre copii.

Se doneaza banii iar cu suma stransa se cumpara toate cele necesare copiilor, pe baza unor liste in prealabil stabilite cu cei din conducerea scolii.  Lista cu banii stransi se tine in evidenta contabila a Clubului si nu se fac publice sumele donate (decat la cererea donatorului).

Se intocmeste un Proces-Verbal de predare/primire, prin care Clubul se descarca apoi de cheltuielile facute si prin care se justifica sumele atrase de la donatori. 

Cine doreste sa ofere si altceva in afara de bani, spre exemplu pachete cu haine sau jucarii, este rugat sa participe activ la Actiune si sa ofere cadourile personal, in functie de simpatie/inspiratie de moment. 

Pentru mai multe detalii despre organizare si participare, va invitam pe forum.

 

 

Australia
Vincon

 

Logo Matra Systems 

Eneos