OGRE

 

Actiune Umanitara - Paste 2012
 
 

Pastele 2012 aduce cea de-a 12-a Actiune Umanitara pe care o organizeaza Clubul Nostru:  sambata, 7 aprilie, in comuna Stefesti, Judetul Prahova.

 In cautarile noastre de trasee pentru Cupa T44, am descoperit 2 sate izolate, uitate de vreme; acestea sunt Tarsoreni si Scurtesti.

Copiii prescolari din aceste 2 sate, merg cu un microbuz pus la dispozitie de Primaria locala, la Gradinita din Comuna Stefesti, de care apartin cele 2 localitati. Sunt 21 de copii prescolari la aceasta Gradinita, cu varste intre 3 si 7 ani.

Obiectivul nostru este sa facem pachete individuale pentru acesti copii, sa dotam gradinita cu mobilier ( masute, scaunele, dulapioare cu sertarase ), jucarii, videoproiector cu ecran, materiale didactice, un calculator functional cat de vechi; toate acestea au fost solicitate ca fiind de maxima necesitate de catre Doamna Directoare a Gradinitei.

In functie de donatiile stranse vrem sa ajutam si cateva familii defavorizate, care reprezinta cazuri sociale din aceasta zona.

Toate produsele si pachetele vor fi cumparate si ambalate in prealabil, urmand sa ne intalnim pentru plecare, sambata, 7 aprilie, ora 10, la Metro Baneasa.

 

Chiar daca nu puteti participa la eveniment contributiile voastre sunt binevenite!

Contul nostru pentru Actiuni Umanitare este :

RO13RZBR0000060011865102
Banca Raiffeisen - agentia Mihalache 
Denumire : Asociatia CLUB 4x4 ROMANIA
Adresa : Str. Capitan Octav Cocarascu nr.2, sect.1, Bucuresti
CIF : 25832965

Pentru mai multe detalii dar si pentru inscrieri va asteptam pe topicul dedicat de pe Forum!

Persoane de contact :
- Ligia Popescu / tel. 0727314777
- Georgeta Stanila / tel. 0744355679
Multumim anticipat tuturor celor care vor sa se implice in aceasta Actiune Caritabila.


 

 

Australia
Vincon

 

Logo Matra Systems 

Eneos